Вівторок, 21.05.2024, 05:58
У світі математики, інформатики, фізики та технологій
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

«Кто Онлайн»

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 7 » Тиждень початкових класів
21:31
Тиждень початкових класів

Тиждень   початкових класів

 

З метою зацікавлення учнів та підвищення рівня їх навчальних досягнень, упровадження в практичну діяльність передового педагогічного досвіду та організації обміну досвідом роботи, а також на виконання плану  роботи школи  з 22.02.2016 по 26.02.2016 був проведений  тиждень   початкових класів .

           Мета Тижня початкової школи полягає в тому, щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів.

         Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.

            Тиждень був спланований так, що поєднував різні напрямки роботи вчителів. Відкриті заходи та відкритий урок були цікавими та корисними, сприяли інтелектуальному, естетичному, творчому розвиткові дитини. У тижні взяли участь наступні вчителі:

            Гергі  М.Д. керівник 1-А класу та Манчук Г.Л. керівник 2-Г класу  провели відкритий захід на тему: «Хліб – усьому голова». Діти разом з батьками приготували різні хлібні вироби, інсценували казку про двох лінивих мишенят, розказували вірші, відгадували загадки, ознайомилися з прислівями про хліб, склали правила користування хлібних виробів. Манчук Г.Л. підготувала презентацію на цю тему, провела конкурс малюнків серед учнів 2 – х класів. Так як учні навчаються на українській мові вони виразно розказали вірші, інсценували казки фрагменти, співали пісні на державній мові про хліб, пригощали усіх глядачів хлібними виробами.

            Чудін О.Г. керівник 1-Г класу,  провів  відкритий урок з математики  для реалізації наступності ДНЗ та ЗНЗ на тему « Узагальнення теми додавання та віднімання в межах десяти» . Урок був цікавий, діти потрапили у казку де робот підготував завдання різного типу складності.  

              Необхідно відзначити  інтелектуальний конкурс  «Професії моїх батьків, а серед них, можливо і моя!», яку організувала та провела  з учнями 3 класів   вчитель Бригируш О.Г. керівник 3-Г класу  До проведення даного конкурсу-змагання,  були  залучені усі діти розподілені у 3-х командах. У результаті діти дізналися з різноманітністю  професій з їхніми значеннями.

             Шумілова Л.І. керівник  лялькового гуртка  інсценувала разом з учнями 3 та 4 класів  для учнів 1 та 2 класів казку « Обманутий ведмідь». Усі герої розіграли   ролі як справжні артисти. Учні уважно слухали та дивилися на казку.

          Куля М.М. керівник 4-А класу організувала і провела інтелектуальний конкурс «Маленька господиня» серед дівчат 4-х класів. Були залучені усі 3 класи у командах «Тюльпани», «Підсніжники», «Нарциси». Болювальниками були хлопці. Були проведені 10 цікавих конкурсів. Крім того були залучені і хлопці у конкурсах «З,єдай  морквину ,хто швидше почистить часник та інші». Перемогли  дівчата 4-А та 4-В класу. Друге місце отримала 4-Б клас. Вчителька купила подарунки усім учасницям.

        Тиждень педагогічної майстерності вчителів початкових класів  показав що всі вчителі володіють методами, засобами й технологіями навчання та виховання, демократичним стилем спілкування з учнями та їх батьками.

 

 

Заступник директора з НВР Мартинчук С.П.

 

 

Переглядів: 318 | Додав: Іван_Олександрович | Рейтинг: 5.0/1
Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Годинник

Погода

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz