Вівторок, 21.05.2024, 05:30
У світі математики, інформатики, фізики та технологій
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

«Кто Онлайн»

Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 16 » Вечір відпочинку «Валентин і Валентина»
21:37
Вечір відпочинку «Валентин і Валентина»

Вечір відпочинку «Валентин і Валентина»

 у Озернянській школі

День Святого Валентина - це світське свято, яке відзначають у багатьох країнах щороку 
14 лютого. За легендою, християнський священник Валентин жив за часів імператора Клавдія II Готського (III ст. від Р. Х.) й поруч з основним покликанням займався природничими науками та медициною. 
Войовничий імператор Клавдій нібито вважав, що сім'я заважає солдатам воювати за імперію і видав указ, яким забороняв воїнам одружуватися. Валентин, попри цей указ, продовжував таємно вінчати всіх охочих. За це його заарештували й ув'язнили. Сидячи під вартою, Валентин закохався у сліпу дівчину, дочку в'язничного наглядача. Користуючись своїми медичними знаннями, він зцілив її від сліпоти. Згодом священник навернув на християнство наглядача та його родину. Довідавшись про це, імператор наказав відтяти йому голову, що й сталося 14 лютого. 
      За іншою версією, сліпа дочка тюремника сама закохалася у Валентина. Той як священик, що дав обітницю безшлюбності, не міг відповісти на її почуття, але в ніч перед стратою (ніч проти 14 лютого) прислав їй зворушливий лист, який підписав «Твій Валентин». 
      У пам'ять про це тепер у День Святого Валентина заведено дарувати одне одному «валентинки» — вітальні листівки у вигляді сердечок, з добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами, які не підписують, і той, хто отримує, повинен сам здогадатися, від кого вони… 

Напередодні Дня закоханих  у Озернянській школі  пройшов вечір відпочинку  для старшокласників «Валентин і  Валентина». Присутні  прослухали  минду  про Св. Валентина.  Під звуки   « Withoutyou»  учасники  конкурсу піднялися  на  сцену , а саме Арнауту Мірела та Кондря Деніс, Вершкова Влада  та Баліка Алекс, Крачун Марія  та Марчак  Олександр. Всі  учасники конкурсу –  одинадцятикласники.  Наші пари гарно змагалися між собою, в різноманітних конкурсах, щоб  отримати найвище звання – Валентина та  Валентин вечора.

Оплесками глядачі  визначили переможців,  «Валентином  і  Валентиною» вечора стали  Влада  та Алекс, «Міс ніжність  та Містер Мужність» -Мірела та Деніс, а «Міс романтичність та Містер впевненість» - Марія та Олександр.

 

Переглядів: 431 | Додав: Іван_Олександрович | Рейтинг: 0.0/0
Пошук

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Годинник

Погода

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz